I-kull

2020

 
I-kullen kom till oss oerhört efterlängtade. Det var svårt att hitta en hane till Freja. Även denna gång fick vi hjälp av underbara Anki och Bertil, Stallbacka´s kennel.
Vi är så tacksamma att vi fått låna charmören Allan till vår Freja. Elsamåves Isa, Ivar och Ingo kom till världen 200717 mellan kl 12.30 till 13.29. Födelsevikt, Isa 257 gr, Ivar 248 gr och Ingo 295 gr.

Klicka på bild för större visning!

               

Upp

H-kull

2019

 
H-kullen kom till världen tack vare Anki Hulting, Stallbacka´s kennel. Stort tack till Anki och hennes man Bertil för all hjälp. Och stort tack till Mats Åhfeldtsom lånade ut sin snygga och trevliga hanne, Stallbacka´s Sexa Skåne.

Elsamåver Hedvig, Hubbe, Hillevi, Hugo och Hamlet af Hjulfhult. Föddes på morgonen den 13 mars mellan klockan 8.05 till 10.00 i ovan nämnda ordning.
Alla med en födelsevikt mellan 213 till 240 g och alla med kort svans.

Klicka på bild för större visning!

H-kullen af Hjulfhult   Hamlet   Hedvig   Hillevi   Hillevi  Hugo   Hugo  Hubbe   Hubbe  Hamlet   Hedvig

Upp

G-kull

2018

 
G-kullen kom till världen helt okomplicerat. Fast jag tror inte att Selma håller med mig! Gurgin var först ut kl 09.00. Sen kom Guss, Gabbi och Gessle. Sist ut var lilla Grynet kl 11.00. Alla valparna har fått underbara hem. Två i Norge, en i Finland och två blir kvar i Småland. Gurgin som nu kallas Gusten är såld med bibehållen avelsrätt.

Klicka på bild för större visning!

                   

Upp

F-kull

2016

ÅTTA VECKOR
Elsamåves finfina Frans, Figge, Frida, Fredde och Freja. Haft en fin valptid som började en solig ”sensommar" och sedan kom hösten och vintern under denna korta tid på dessa 8 veckor. Valparna bor i Mörsil, Eskilstuna, Stockholm och Hagfors.

Klicka på bild för större visning!

      <          

Upp

Selmas 1:a valpkull. F-kullen. Två tikar och tre hanar. Så duktig mamma Selma var. Diade, pysslade om och lekte med sina valpar ända tills de flyttade till sina nya, fina hem.

Valpkullen med två tikar och tre hanar samt lite trött Selma.  

Upp

E-kull

2014

Nike blev mamma till Elsamåves första kull 3 mars 2014. Hon var fantastisk valp-mamma. Hon fick 7 valpar men det är bara 3 som finns kvar i livet. Av okänd anledning drabbades hennes valpar av olika fel så som det tydligen kan bli ibland men som var tufft att råka ut för. Nike är en otroligt lojal hund men hon kom inte till sin rätt med många andra hundar i flocken så hon är sedan 1 år omplacerad och bor i Huddinge och har det hur bra som helst. Nikes tre valpar har fått de finaste hem som kan tänkas.

Klicka på bild för större visning!

Valpmys Elliot hjälper mormor med valparna Mer valpmys Nike och Stella Ebbe med sin nya matte Valpträff
Elsamåves Elskade Ebbe med godkänt anlagsprov viltspår