G-kull

2018

 
G-kullen kom till världen helt okomplicerat. Fast jag tror inte att Sela håller med mig! Gurgin var först ut kl 09.00. Sen kom Guss, Gabbi och Gessle. Sist ut var lilla Grynet kl 11.00. Alla valparna har fått underbara hem. Två i Norge, en i Finland och två blir kvar i Småland. Gurgin som nu kallas Gusten är såld med bibehållen avelsrätt.

Klicka på bild för större visning!

                   

Upp

F-kull

2016

ÅTTA VECKOR
Elsamåves finfina Frans, Figge, Frida, Fredde och Freja. Haft en fin valptid som började en solig ”sensommar" och sedan kom hösten och vintern under denna korta tid på dessa 8 veckor. Valparna bor i Mörsil, Eskilstuna, Stockholm och Hagfors.

Klicka på bild för större visning!

      <          

Upp

Selmas 1:a valpkull. F-kullen. Två tikar och tre hanar. Så duktig mamma Selma var. Diade, pysslade om och lekte med sina valpar ända tills de flyttade till sina nya, fina hem.

Valpkullen med två tikar och tre hanar samt lite trött Selma.  

Upp

E-kull

2014

Nike blev mamma till Elsamåves första kull 3 mars 2014. Hon var fantastisk valp-mamma. Hon fick 7 valpar men det är bara 3 som finns kvar i livet. Av okänd anledning drabbades hennes valpar av olika fel så som det tydligen kan bli ibland men som var tufft att råka ut för. Nike är en otroligt lojal hund men hon kom inte till sin rätt med många andra hundar i flocken så hon är sedan 1 år omplacerad och bor i Huddinge och har det hur bra som helst. Nikes tre valpar har fått de finaste hem som kan tänkas.

Klicka på bild för större visning!

Valpmys Elliot hjälper mormor med valparna Mer valpmys Nike och Stella Ebbe med sin nya matte Valpträff
Elsamåves Elskade Ebbe med godkänt anlagsprov viltspår